Учениця ЗЗСО №31 представила роботу міського учнівського лісництва на обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

Ліс – це велика «книга природи», скарб для всіх. У збереженні цього скарбу, примноженні його багатств докладають зусиль і діти нашого міста.

15 квітня 2021 року комунальним закладом «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проведено в онлайн форматі обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернівецької області. На цьому заході була представлена робота клубу «Лісові рейнджери» Чернівецького ЗЗСО №31.

В Чернівецькій ЗЗСО №31 з 2009 року функціонує єдине в місті Чернівці шкільне лісництво, а з 2016 року в школі функціонує клуб «Лісові рейнджери» під керівництвом вчителя екології та біології Кочубей Оксана Володимирівни. Даний клуб створений в рамках міжнародної програми «Зелене партнерство» за фінансової підтримки Лісової служби США та БФ «Центр громадських ініціатив» (Україна). Щороку учасниками клубу ведеться різноманітна еколого-просвітницька та природоохоронна робота.

З часу свого створення Міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді тісно співпрацює зі школою та постійно надає науково-методичну та практичну допомогу, активно залучаючи учнів до участі в конкурсах, акціях та проєктах різних рівнів.

Цього року звіт діяльності клубу представила Стукало Ілона, учениця 7-Б класу, учасниця клубу «Лісові рейнджери», під чітким наставництвом координаторки завідуючої природничо-екологічним відділом МЦЕНТУМ Катан Н. В.

Журі конкурсу оцінило роботу юних рейнджерів, достатній рівень виконання практичної та природоохоронної роботи. Клуб «Лісові рейнджери» відзначений дипломом призера обласного етапу ХІV Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти за активну громадську позицію у справі збереження та примноження лісових багатств рідного краю, пропагування бережливого ставлення до природи і популяризацію екологічних знань.

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.